Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Selidbe stilskog nameštaja - komadni nameštaj

Selidbe stilskog nameštaja - komadni nameštaj


Selidbe stilskog nameštaja oduvek su bile poseban izazov, zbog njegove velike vrednosti i težine. Na tržištu Srbije postoji jako veliki broj proizvodjača mebliranog, kućnog i kancelarijskog nameštaja. Pojedini saloni specijalizovali su se za prodaju dizajniranog uvoznog, kao i stilskog nameštaja. Stilski nameštaj obično se izrađuje od najkvalitetnijih vrsta drveta i višeslojnim lakiranjem i politurom dovodi se do najvišeg sjaja.

Kako izgledaju selidbe stilskog nameštaja

Prilikom transporta ili selidbi, stilski nameštaj potrebno je upakovati višeslojno. Prvo  se umotatva sunđerom a nakon toga puc, pa streč folijom, uz obavezno postavljanje zaštita za ivice nameštaja. Stilski nameštaj, kreveti, komode, vitrine, fotelje, kanabei, stolovi, stolice, radni kabineti zbog svojih gabarita nazivaju se i komadni nameštaj.

Ko radi selidbe stilskog nameštaja

Selidbe stilskog nameštaja mogu raditi isključivo profesionalni radnici sa višegodišnjim iskustvom, kako zbog samog pakovanja, tako i zbog težine pojedinih komada. U našoj karijeri prevozili smo najrazličitije komade stilskog nameštaja od kojih su neki bili stari i više vekova a pojedini su imali vrednost od više desetina hiljada eura. Stilski komadi, sem visoke tržišne vrednosti, njihovim vlasnicima imaju često i sentimentalnu vrednost. Neretko su to komadi koji su porodično nasleđe  i koje je u nekim porodicama u vlasništvu i više od 4 generacije.

Naš profesionalni pristup i dobro pakovanje pri transportu, uz profesionalnu radnu, snagu najčešće je glavni razlog iz kojeg se klijenti odlučuju za našu firmu kada im je potrebna selidba stilskog nameštaja.

selidbae stilskog nameštaja

Procena cene selidbe

Stilski nameštaj obično se nalazi u salonskim stanovima velikih kvadratura pa je zato za selidbu istog obavezno izaći na procenu selidbe da bi se popisao svaki komad prilikom selidbe, pogledao prilaz stanu, pogledali hodnici kojima treba nameštaj preneti do teretnog vozila. U selidbu ovako osetljivog i skupog nameštaja nikako se ne treba upuštati bez profesionalnih radnika za pakovanje i prenos. Takođe, sama vozila za selidbu moraju biti posebno tapacirana, jer će u suprotnom zasigurno doći do oštećenja na nameštaju.

Neretko kada se ljudi odluče da iznajme samo transportno vozilo bez profesionalnih radnika ili da angažuju prevoznika koji nema iskustva sa ovakvim transportima, dolazi ne samo do oštećenja stilskog nameštaja već dolazi i do oštećenja zidova u stanu i samim hodnicima zgrade. Štete izazvane takvim neprofesionalnim rukovanjem pri selidbi mogu biti ne popravljive i više desetina puta skuplje od selidbe sa angažovanjem adekvatne agencije.

Mi radimo po principu ključ u ruke - pakujemo, prevozimo, prenosimo i pozicioniramo u novom prostoru stilski nameštaj. Po potrebi najveće komade demontiramo i ponovo montiramo. Dajemo garanciju na kvalitet naših usluga. Do sada smo selili veliki broj stilskih komada iz mnogih kuća, stanova, rezidencija, konzulata....

Sve Informacije vezane za selidbe i transport stilskog nameštaja možete dobiti od nas putem brojeva telefona 066/6-111-444 i 064/281-90-25 ili na našem sajtu www.selidbeitransport.rs




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak