Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Selidbe Voždovac | Najpovoljnije selidbe Voždovac | cena selidbe Voždovac

Selidbe Voždovac | Najpovoljnije selidbe Voždovac | cena selidbe Voždovac


Voždovac je beogradska opština na kojoj prema popisu iz 2011. živi 158.213 stanovnika.Mesto današnje opštine Voždovac je mesto sa kojeg je vožd Karađorđe poveo svoje ustanike i 1806. godine oslobodio Beograd od Turaka pa je tim povodom ovaj kraj nazvan Voždovo predgrađe, da bi kasnije dobio ime Voždovac.

Ulice opštine Voždovac imena su dobijale po vojskovodjama,piscima,pesnicima pa je tako jedna od njih nazvana po vojvodi Stepi Stepanoviću, pesnicima Vojislavu Iliću Borivoju Stevanoviću kao i po borcima Braća Jerković Ivan Meštrović.

U poslednjih 15 godina na opštini Voždovac u gotovo svim ulicama radili smo selidbe i transport robe. Bez obzira da li je dobar ili loš prilaz zgradi iz koje selimo nameštaj i pokućstvo,spratnost i postojanje liftova selili smo za Vas kućni i kancelarijski nameštaj,pianina,belu tehniku kao i kompletna pokućstva ili celokupne firme,kancelarije,prodavnice,pekare,ugostiteljske objekte,magacine,radionice,garaže....

Osim same selidbe poslednjih godina za Vas smo prevozili i novi nameštaj iz gotovo svih Beogradskih salona nameštaja i isti za Vas montirali na vašim adresama. 

Jednim pozivom na naše brojeve telefona dobićete besplatnu neobavezujuću procenu vaše selidbe. Svakoj selidbi pristupamo maksimalno profesionalno bez obzira da li imate potrebu da vam preselimo jedan komad nameštaja ili bele tehnike ili vam je potrebna selidba kompletnog stambenog ili poslovnog prostora.

Radimo selidbe transport robe svakog dana od 08-23h i vikendom. Prilikom selidbi za vas ćemo uraditi po potrebi i demontažu - montažu vašeg nameštaja. Osim toga svaki komad vašeg nameštaja ili pokućstva umotaćemo streč i puc folijama sve do kvaliteta fabričkog pakovanja.

Naša teretna vozila kombi Fiat Ducato i kamion Renault Master su poslednje generacije. Čista i održavana spremna su za svaki izazov vezan za selidbe transport.

Mi koristimo profesionalne Bosh alate i pribore kao i najkvalitetnije materijale za pakovanje. Naši ljubazni i vredni radnici potrudiće se da svaka vaša selidba završi osmehom i na obostrano zadovoljstvo jer nam je i dalje Vaša preporuka najbolja reklama. 

Sve informacije vezane za selidbe transport robe možete dobiti pozivom na naše brojeve telefona 066/6-111-444 064/281-90-25 svakog dana od 08-23h.

Vaš prevoznik: Marko Janković

 

 




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak