Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Transport građevinskog materijala - pozovite nas

Transport građevinskog materijala - pozovite nas


Izgradnja kuća, stambenih zgrada, poslovnih prostora ili sama adaptacija starogradnje zahtevaju transport građevinskog materijala. U tu svrhu koristimo razne mešalice za beton, šlepere za prevoz velike količine materijala, kao i kamione sandučare za prevoz materijala na paletama. Takođe, tu su i kiperi za prevoz zemlje i peska. Pikap i kombi vozila se najčešće koriste za prevoz izolacionog materijala, pločica, sanitarija, lepkova, parketa, boja za fasadu i unutrašnje zidove, strujnih kablova i elektromaterijala itd.

Utovar za transport građevinskog materijala

Kombi prevoz za transport građevinskog materijala

Ponekad na gradilištima ili u zgradama gde se rade adaptacije ili rekontrukcije krovova idealan izbor za transport građevinskog materijala predstavlja baš dovoz kombi vozilima. Ona se najlakše probijaju kroz gradske gužve i uske ulice. A koje su najinteresantnije beogradske ulice pročitajte ovde.

Naša firma vrši transport sledećeg građevinskog materijala:

  • peska u dzakovima,
  • stiropora i stirodura,
  • podnih obloga,
  • pločica, sanitarija, bojlera,
  • zidnih i fasadnih boja,
  • lepkova i izolacionih materijala.

Osim nabrojanog, za Vas ćemo prevesti i drugi građevinski materijal, ukoliko može da stane u naš kombi. Nosivost naših novih maksi kombija je dve tone a zapremina tovarnog prostora je 17m3. Sarađujemo sa svim stovarištima građevinskog materijala kao i sa stovarištima rezane građe u Beogradu.

Prevoz vršimo na celoj teritoriji Beograda po najpovoljnijim cenama. Naši radnici istovaraju robu na adresama bez obzira na spratnost i mogućnost upotrebe liftova. Pored toga što radimo transport građevinskog materijala, prenosimo i prevozimo teške terete i od nekoliko stotina kilograma. Obučeni smo da radimo sa svim vrstama robe, na svim terenima i u svim vremenskim uslovima.

Osim klasične usluge koja je vezana za transport građevinskog materijala, mi takođe nudimo i ekstra uslugu preko toga. Ako je potrebno sav materijal kupićemo i dopremiti na Vašu adresu a Vi ćete nam platiti robu, prevoz i radnike prilikom preuzimanja iste. Radimo radnim danima i vikendom od 00-24h a sve informacije možete dobiti putem brojeva telefona: 066/6-111-444 i 064/281-90-25.

Vaš prevoznik Marko Janković

Paletirana roba - transport građevinskog materijala

 




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak