Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Transport kućnih ljubimaca (psi, terarijumi, akvarijumi)

Transport kućnih ljubimaca (psi, terarijumi, akvarijumi)


Kada se pomene reč selidba uvek se pomisli na kabaste ormare, francuske krevete, ugaone garniture, police, biblioteke, klavire i druge glomazne stvari. Retko kome je na ovu reč asocijacija da, pored selidbe nameštaja i pokućstva, treba obaviti i transport kućnih ljubimaca.

Kako izgleda transport kućnih ljubimaca

Mačka, pas, hrčak, papagaj, morsko prase, ribice, a neretko i terarijumi sa gušterima ili zmijama takođe sa nameštajem i pokućstvom pri selidbama trebaju sa najvećom pažnjom da se transportuju. U našoj višegodišnjoj praksi teretnim vozilima u specijalnim boksevima prilagođenim veličini kućnog ljubimca preselili smo veliki broj manjih i većih pasa, mačaka, nekoliko zmija u terarijumima, razne ptice i papagaje u kavezima i veliki broj akvarijuma, fontana, biljnih i vodenih zidova.

Transport kućnih ljubimaca - JTIA

Ljubav i višegodišnje iskustvo

Zbog toga što godinama vozimo kućne ljubimce tesno smo sarađivali sa Javnim akvarijumom i tropikarijumom pri preseljenju i opremanju. Takođe, prevozili smo i dobavljali materijale radionicama koje se bave izradom akvarijuma, terarijuma i kaveza za velike ptice.

Prilikom selidbe, kućne ljubimce vozimo zasebno u njihovom boksu u dobro provetrenom, čistom i osvetljenom tovarnom prostoru teretnog vozila. Oni moraju biti u boksu zarad njihove sigurnosti. Vodimo računa da selidba ljubimaca bude završena u što kraćem vremenskom roku da se životinje ne bi izlagale nepotrebnom stresu. Kako smo i sami veliki ljubitelji naših četvoronožnih prijatelja, učinićemo sve sa za njih vožnja prođe što lakše, ali i bezbednije.

Transport kućnih ljubimaca - veliki psi

Ljubimce smo prevozili i na izložbe pasa širom Srbije. Kombi transport kućnih ljubimaca je dobro rešenje za velike pse, jer se mogu prevesti i dva-tri psa odjednom. Pri tome je važno da vlasnici nikada ne stavljaju u isto vreme dve ili više životinja koje se ne poznaju ili ne slažu. Nama je veoma važno da se ljubimci ne traumiraju prilikom vožnje. 

Selidbe nameštaja i pokućstva, ali i transport kućnih ljubimaca za Vas radimo sedam dana u nedelji. Radno vreme nam je non stop od 00-24h. Besplatnu procenu selidbi možete dobiti svakoga dana putem telefona 066/6-111-444 i 064/281-90-25

Vaš prevoznik Marko Janković

Transport kućnih ljubimaca - akvarijumi




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak