Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Transport nameštaja Beograd-Kopaonik

Transport nameštaja Beograd-Kopaonik


Kopaonik je najveći i najrazvijeniji planinski ski centar u našoj zemlji. Još davne 1981. godine kao takav dobio je status nacionalnog parka. Tokom zime, važi za jedan od najtraženijih skijaških centara u Srbiji. Ali, popularan je i leti kao vazdušna banja za duge šetnje i vožnju planinskih bicikala uređenim stazama. U proleće i jesen služi kao mesto za odmor i relaksaciju u spa centrima. Sve u svemu, Kopaonik nam nudi veliki broj mogućnosti za opuštanje. Zbog toga što se u Beogradu nalazi veliki broj salona nameštaja, transport nameštaja Beograd - Kopaonik je jedan od poslova koje često radi naša agencija za selidbe i transport

Kombi za transport nameštaja Beograd - Kopaonik

Transport nameštaja Beograd - Kopaonik i opremanje apartmana

Poslednjih nekoliko godina stalan je porast broja naših transporta prema Kopaoniku ali i prema drugim ski centrima. Prošle godine na ovoj planini opremali smo apartmane u vili Jaram. Sem transporta nameštaja radili smo montažu i pozicioniranje u apartmanima po projektima poznatih arhitekata. Nakon završene montaže nameštaja sav otpad i ambalažu odnosili smo iz apartmana koji bi iza nas ostajao spreman da u punom sjaju dočeka svoje nove vlasnike. Na Kopaoniku u našim najpoznatijim hotelima radili smo u više navrata transport, isporuku i montažu promotivnih pultova i reklamnog materijala u vreme trajanja seminara raznih farmaceutskih kuća.

Nakon završenih izlaganja na seminarima reklamne promotivne štandove demontirali smo i pakovali pažljivo streč i puc folijama. Zajedno sa nepodeljenim brošurama i promotivnim materijalom prevozili ih smo u magacinske prostore gde smo ih odlagali na palete.

Višegodišnje iskustvo u poslovima selidbi i transporta kao i veliki broj fizičkih i pravnih lica koji sa nama godinama imaju dobru poslovnu saradnju pravi su pokazatelj da se i Vi kao naši novi klijenti odlučite za našu firmu za selidbe i transport. Naša mala prevoznička firma teži stalnom napredovanju i modernizaciji. Zbog toga smo kupili nova pouzdana teretna vozila i u nabavili savremene alate, pribor i materijal za montažu i pakovanje vaših stvari. Takođe, naši radnici se konstantno usavršavaju kako bi što brže i efikasnije obavili utovar i istovar robe.

Dobro došli u klub zadovoljnih korisnika! Težimo da svaki posao za Vas odradimo profesionalno, povoljno i u najkraćem vremenskom roku. Kontaktirajte nas za više informacija.

Vaš prevoznik Marko Janković




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak