Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Transport robe - sve što treba da znate

Transport robe - sve što treba da znate


U našem gradu svakodnevno se odvija transport robe i to od ranih jutarnjih časova pa sve do kasno u noć. Mnogi od nas koji živimo u Beogradu nismo ni svesni koliko se često prevozi roba iz fabrika do magacina, pa do prodavnica, kao i iz prodavnica do krajnjih korisnika. Međutim, kada nekome zatreba da preveze robu, tek tada mu postaje jasno koliko je bitno ovaj posao poveriti profesionalcima.

Vrste prevoza robe

Transport robe može biti:

  • gradski (unutar jednog grada)
  • međugradski (iz grada u grad) i
  • međunarodni (između zemalja).

U gradskom i međugdradskom transportu koriste se najrazličitija teretna komercijalna vozila.  Prevoznici voze sve - od malih pikap vozila, preko kombija, lakih kamiona sa ceradom ili tvrdom kutijom (koju žargonski nazivamo i koferom) do kamiona zapremine tovarnog prostora i do 50m3 sa ili bez utovarne rampe.

Za prevoz paletirane robe u međunarodnom transportu koriste se kamioni sa prikolicom i šleperi.

Transport robe u kutijama

Kada se vrši transport robe?

Svakoga dana, od najranijih jutarnjih sati, a ponekad i noću, kroz grad se kombijima i kamionima dovozi gotovo sve. Lekove je apotekama potrebno isporučiti na vreme, a određene prehrambene proizvode hladnjačama sa minus režimom treba dovesti u prodavnice i hipermarkete pre početka radog vremena. Kiperima se transportuju građevinski materijali, odvozi šut i otpad nakon renoviranja ili rušenja objekata, i to u periodu kada nije gradski špic.

Noću se najčešće sreću vozila gradske čistoće koja odvoze smeće do predviđenih deponija, kao i kombi vozila kojima se razvoze novine, štampa, piće i koditorski proizvodi. Tu su i blindirana vozila za prevoz novca. Naravno, tu smo i mi, agencije koje rade selidbe i transport.

Specijalno tapaciranim kombijima i kamionima prevozimo nameštaj salonima i njihovim kupcima. Transportujemo i sve vrste carinske i paletirane robe koja se isporučuje na adrese kupaca kao i u prodavnice, markete, tržne centre.

Tipskim vozilima u gradskom i međugradskom transportu prevozi se i staklo, pvc i aluminijumska stolarija. U uslovima gradskih gužvi i usporenog saobraćaja primetićete na stotine različitih transportnih vozila kojima se u gradu prevozi gotovo sve što vam je potrebno. Svakoga dana nakon 22h do šoping centara prevozi se i tekstilna garderoba i obuća. Ona se u radnje doprema nakon zatvaranja tržnih centara.

Naša agencija za selidbe i transport

Naša firma godinama sarađuje sa firmama za koje razvozimo repromaterijal i gotove proizvode. Ujedno se bavimo i selidbama stambenih i poslovnih prostora. Radili smo do sada preseljenja radnji, lokala, radionica, magacina, garaža, pekara, ugostiteljskih objekata itd.

Transportovali smo robu poslednjih 15 godina bez pauze radnim danima, vikendom, državnim i verskim praznicima, danju, noću, na poziv non stop po potrebama i željama naših klijenata.

Budite i Vi deo našeg budućeg posla jer svaki novac koji potrošite na transport opravdaćemo kvalitetom i profesionalnim pristupom poslu. Mi posedujemo nova maksi kombi vozila poslednje generacije koja su uredna čista i redovno održavana. Stalnim usavršavanjem i korišćenjem najboljih alata i materijala za pakovanje nivo usluge smo podigli na zavidan nivo.

Naši ljubazni radnici su profesionalci sa višegodišnjim iskustvom. Svaki posao selidbi ili transporta robe radimo sa lakoćom i na obostrano zadovoljstvo. 

Sve informacije vezane za transport robe u Beogradu/Srbiji možete dobiti putem naših brojeva telefona: 066/6-111-444 i 064/281-90-25 od 00-24h.

Vaš prevoznik Marko Janković

Kombi vozilo za transport robe




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak