Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Transport stolarskim radionicama do kupaca

Transport stolarskim radionicama do kupaca


Stovarišta materijala poput Zoo Monta, Agacije, Eurohrasta, Crvene Jabuke, Darexa u ponudi imaju veliki izbor dezena pločastih materijala za izradu nameštaja po meri. Nameštaj po meri izrađuju mnogobrojne stolarske radionice. Neke od njih se izdvajaju  kvalitetom izrade proizvoda, a druge se pak vode niskom cenom izrade. Međutim, zajedničko za sve njih je da im je preko potrebna agencija za transport stolarskim radionicama koja je brza i pouzdana. Kada sarađuju sa prevoznikom od poverenja, mogu biti sigurni da će sve što im treba biti do njih i od njih isportučeno na vreme. 

Transport stolarskim radionicama - materijal i gotov nameštaj

Kombi prevozom dugi niz godina prvozimo kako materijal za izradu tako i gotove proizvode. Često transportojemo gotove kuhinje, ormare, američke plakare sa kliznim vratima, biblioteke, radne stolove pravo na adrese kupaca.

Transport stolarskim radionicama u Beogradu

Pakovanje za transport

Na zahtev vlasnika stolarskih radionica radimo i pakovanje nameštaja i delova nameštaja, stranica, podova, vrata i polica ormara, ploča stolova i komoda. Ove elemente štitimo mekim kartonom, sunđerom, uglovima za ivice raznim ćebadima i streč i puc folijama. Neke od radionica poseduju i lakirernice gde raznim tehnikama farbaju medijapan i druge materijale. Od njih kasnije izrađuju skup i sofisticiran namešta, koji mora da izgleda besprekorno. Mi takve komade sjajnog lakiranog nameštaja dodatno zaštićujemo višeslojnim pakovanjem. Na taj način smo sigurni da se prilikom transporta neće oštetiti. Sa najvećom pažnjom ovaj nameštaj prevozimo i prenosimo od stolarskih do adresa kupaca. 

Gotovo svakodnevno prevozimo stolarskim radionicama kako materijal tako i gotove proizvode na adrese kupaca bez obzira na satnicu, visinu spratova i udaljenost odnosno blizinu prilaza teretnim kombi vozilom ulazu. Ako stolarske radionice imaju potrebu za njih možemo da odradimo i kompletnu montažu nameštaja i odnošenje raznog ambalažnog otpada.

Sve informacije za transport stolarskim radionicama  možete od nas dobiti potpuno besplatno putem telefona 066/6-111-444 i 064/281-90-25. Radimo non stop od 00-24h,365 dana u godini.




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak