Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Agencija za selidbe Beograd

Agencija za selidbe Beograd


Potrebna Vam je agencija za selidbe u Beogradu ili možda međugradske selidbeAgencija za selidbe Ajkula već dugi niz godina profesionalno obavlja selidbe kako u glavnom gradu Beogradu, tako i međugradske selidbe od Beograda do drugih gradova u Srbiji i obratno.

Šta treba da znate kada birate agenciju za selidbe? Morate da vodite računa ko će seliti Vaš nameštaj, ko će sve da zapakuje, ko će da rasklopi i sklopi nameštaj. Maksimalno treba posvetiti pažnju prilikom odabira firme za selidbe, jer poveravate svoje često skupe ili drage stvari nekome koga ne znate.

Potpuno smo sigurni da ćete se raspitati prilikom odabira agencije, ali jedno je sigurno da ćete za selidbe Ajkula agenciju dobiti sve pohvale, jer nam je profesionalnost na prvom mestu. Ophodimo se prema nameštaju kao da je naš lični i preselićemo Vas kao da selimo sebe. Od toga bolje preporuke nema.

Kada odlučite da se selite potrebno je da nas pozovete da uradimo procenu, da znate sve što Vas čeka unapred, da ne bude iznenađenja. Ajkula poseduje i kamione i kombi vozila, zavisno od količine nameštava i pristupačnosti terena, predložićemo Vam najbolje vozilo. Kombi se koriti više po gradu, ali imamo i manje kamione koji mogu da se kreću uvek kroz grad.

Često se desi da lift ne može da se koristi pogotovo u Beogradu, ili je mali, ili ne radi, ili su dva mala u soliterima što tek nema logike, ali tada moramo da angažujemo dovoljno ljudi, kako bi sve izneli na željeni sprat. Često neki komadi nameštaja ne mogu da prođu kroz hodnik, tada je potrebno upotrebiti i neki čekrk ili dizalicu za podizanje nameštaja.

Beograd je veliki grad, ima dosta nepoznanica, ali veliko iskustvo i kvalitet dovedi i Vas i nas do željenog cilja.




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak