Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Kombi ili kamion za selidbe

Kombi ili kamion za selidbe


Jedno od čestih pitanja koje nam postavljaju naši klijenti je da li koristiti kombi ili kamion za selidbe. Evo kako da se odlučite za najisplatljiviju varijantu.

Ukoliko ste samac ili student ili ste dobili svoj prvi posao u drugom gradu idealno rešenje za preseljenje manje količine stvari je kombi vozilo. U tom slučaju dovoljno je angažovati dva radnika za utovar-istovar vaših stvari i pokućstva. Naša agencija za selidbe i transport nudi posebne pogodnosti kod studentskih selidbi kombijem.

S druge strane, ako imate potrebu da preselite kompletan stan i pokućstvo kao transportno vozilo sa dovoljno velikim tovarnim prostorom izdvaja se kamion. Ovo je takođe optimalno rešenje kada su u pitanju firme sa velikom količinom kancelarijskog nameštaja. 

Evo nekih specifičnosti koje karakterišu kamion za selidbe.

kamion za selidbe i transport

Karakteristike koje ima kamion za selidbe 

Kamioni za selidbe obično su zatvoreni furgoni. Njihova zapremina tovarnog prostora je najčešće od 20-30m3, a korisna nosivost od 1-5t.

Takvim vozilom moguće je preseliti kompletan stan: nameštaj, belu tehniku i sitno pokućstvo kao i lične stvari, garderobu, umetnine.

I kamion i kombi imaju svoje prednosti pri transportu robe. U uslovima gradskih gužvi mnogo je lakše probijati se kroz zastoje i uske ulice kombi vozilima.

Međutim, kamionom je moguće iz jedne ture preseliti vaš stambeni ili poslovni prostor. Zbog toga, ukoliko se rade međugradske ili međunarodne selidbe kamion je racionalnije rešenje.

Mi u našoj firmi posedujemo i kombi i kamion pa možemo odgovoriti svim vašim zahtevima i potrebama. Naša vozila su nova, poslednje generacije, redovno održavana, čista i spremna za rad.

Ukoliko imate potrebu za angažovanjem firme za selidbe i transport mi za vas možemo profesionalno odraditi selidbu ili transport po najpovoljnijim cenama.

Sve informacije vezane za selidbe kombijem ili kamionom u Beogradu ili Srbiji možete dobiti svakoga dana od 08-23h pozivom na naše brojeve telefona: 066/6-111-444 i 064/281-90-25

Vaš prevoznik: Marko Janković




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak