Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Cene selidbi kamionom

Cene selidbi kamionom


Cene selidbi kamionom i kombijem razlikuju se usled nekoliko faktora. Među njima su, na primer, veličina tovarnog prostora i potrošnja goriva.

Zbog toga, kada se ukaže potreba za preseljenjem Vašeg stambenog ili poslovnog prostora, kancelarije, radionice, magacina ili garaže bitno je da pronađete odgovarajuće transportno vozilo.

 Ako planirate da selidbu odradite sami, uz pomoć vaših prijatelja, ukućana ili zaposlenih radnika u vašoj firmi, možete nas pozvati i od nas iznajmiti transportno vozilo.

Još bolja varijanta je da nas angažujete za celokupnu selidbu, kako bismo sve vaše stvari profesionalno, odgovorno i u najkraćem vremenskom roku upakovali, prevezli i preneli u novi prostor.

Mi za selidbe i transport posedujemo kombi i kamion poslednje generacije. Osim toga koristimo najkvalitetnije alate, pribor i materijal za pakovanje, kutije, folije, sunđere i transportnu ćebad za pakovanje.

Kada se rade kompletne selidbe kamion se izdvaja kao idealno transportno vozilo. On omogućava da se iz jedne ture preveze duplo više robe, nameštaja i pokućstva nego kombi vozilom. Takođe, cene selidbi kamionom samo su neznatno veće nego kada se radi preseljenje kombijem.

Selidbom kamionom štedi se i vreme i novac pogotovu kada su u pitanju međugradske ili međunarodne selidbe.

Cene selidbi kamionom za transport robe

Šta utiče na cene selidbi kamionom

Ukoliko želite da po najpovoljnijim cenama uradite u svojoj režiji selidbu stana ili firme obratite se nama. Za samo nekoliko hiljada dinara naša firma za selidbe iznajmiće Vam kamion sa vozačem.

Vozač sa dugogodišnjim iskustvom na licu mesta daće Vam savet kojim redosledom da pakujete nameštaj i pokućstvo. Na taj način će se svaki kubni metar zapremine tovarnog prostora kamiona maksimalno i pravilno iskoristiti, a vaše stvari bezbedno i bez oštećenja prevesti na novu adresu.

Ako ipak želite da selidbu kamionom odradimo u potpunosti za Vas po principu ključ u ruke cena selidbe formira se prema:

  • spratnosti adresa,
  • količini nameštaja,
  • broju potrebnih radnika,
  • veličini transportnog vozila,
  • postojanju i mogućnosti upotrebe liftova,
  • blizini prilaza transportnih vozila ulazima zgrada iz kojih se nameštaj iseljava odnosno useljava, kao i
  • količini materijala potrebnog za pakovanje vašeg nameštaja, tehnike, pokućstva.

Sve informacije i besplatnu procenu selidbe možete dobiti putem naših brojeva telefona 066/6-111-444 i 064/281-90-25 svakog radnog dana od 08-23h i vikendom.

Vaš prevoznik: Marko Janković
Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak