Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Kombi prevoz Beograd - Selidbe - transport

Kombi prevoz Beograd - Selidbe - transport


Kombi prevoz Beograd spada u jedan od najefikasnijih metoda za selidbe i transport robe u našem glavnom gradu. Beograd kao grad sa dva miliona stanovnika ima veliku potrebu za transportnim vozilima i za prevoz putnika i za prevoz robe. Za prevoz putnika koriste se trolejbusi, mini busevi, tramvaji, autobusi i taksi vozila. Sa druge strane, za prevoz tereta, selidbe, distribuciju i dostavu robe koriste se šleperi, kamioni, kombi i pikap vozila. Mi, konkretno, koristimo kombi vozilo, jer ovaj način transporta ima mnogobrojne prednosti. 

Kombi prevoz Beograd - prednosti ovog načina transporta robe

Zbog velikih saobraćajnih gužvi u glavnom gradu, bitno je da se vozilo što lakše kreće prometnim gradskim ulicama. Takođe, i namene samih teretna vozila jako se razlikuju. Uske ulice i gust saobraćaj kao i srednja veličina tovarnog prostora nameće kombi prevoz Beograd kao idealno rešenje. Ova vozila su kao stvorena za transport i selidbe u gradu sa lošom infrastrukturom poput našeg glavnog grada.

Kombi prevoz Beograd - Bežanija

Nedostatak parkinga za istovar robe i zastoji koji zaustavljanjem u saobraćajnoj traci zarad istovara ovaj posao čine još težim i stresnijim. Kombi prevoz robe nema ograničenja u vidu zabrana kretanja kroz centar grada i nisu potrebne mnogobrojne dozvole od nadležnog ministarstva. Zbog toga, da kombi prevozom možemo obavljati selidbe i transport u svim gradskim opštinama. Čak i u zakrčenom centru grada, naše vozilo će se mnogo lakše parkirati, nego što je to slučaj sa kamionom. Mi radimo transport robe i selidbe na Opštini Rakovica, Zvezdara, Stari grad, Palilula, Čukarica, Voždovac, Novi Beograd, Zemun itd.

Selidbe i transport obavljamo kombi vozilima poslednje generacije udobnim i klimatizovanim u svim gradskim i prigradskim naseljima. Cena selidbi transporta robe kombi vozilima jedinstvena je za celo područje grada Beograda. Za sve informacije vezano za selidbe i transport ili za iznajmljivanje radne snage ili samo kombi vozila sa vozačem možete dobiti pozivom na sledeće brojeve telefona: 066/6-111-444 i 064/281-90-25.

Vaš prevoznik Marko Janković




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak