Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Selidbe kafića - restorana u Beogradu

Selidbe kafića - restorana u Beogradu


Selidbe kafića, restorana, kafana i drugih ugostiteljskih objekata, često se dešavaju u našem glavnom gradu. Vlasnici ovakvih lokala, nažalost, ponekad ne uspeju da posluju dovoljno dobro da bi pokrili visoke troškove zakupa. Tada se sele u manje objekte ili na jeftinije lokacije koje su udaljenije od centra. 

Drugi opet uspešno posuju i sele svoj inventar na veću i bolju lokaciju, ili otvaraju još neki lokal. Naravno, i onima koji prvi put otvaraju kafić, kafanu ili restoran, neoprhodno je prevesti šank, stolove, stolice i kuhinjski inventar. 

Selidbe kafica u Beogradu

Selidbe kafića u centru Beograda

Centar Beograda poznat je po velikom broju kafića koji osim pića, brze hrane i poslastica nude dobar provod i muziku sve do kasnih večernjih sati. Zona od Trga Republike preko Knez Mihailove ulice do Obilićevog Venca nudi najrazličitije manje i veće kafiće. Jedno im je zajedničko da se svi nalaze u pešačkoj zoni u najstrožem centru grada. Za njihove klijente, ova lokacija ima poseban šarm, ali za nas predstavlja dodatni izazov. Nezgodan prilaz i nemogućnost prilaza teretnim vozilom značajno utiču na cenu i vreme potrebno za selidbu istih.

Kada radimo selidbu kafića u ovim centralnim gradskim zonama u dogovoru sa klijentima najčešće se odlučujemo za selidbe noću kada se intenzitet saobraćaja i prolaznika svede na minimum. Dok grad spava, mi vredno radimo.

Do sada smo preselili veliki broj kafića, restorana i nekoliko noćnih klubova i kockarnica. Pre same selidbe naši ljubazni profesionalni radnici odradiće za Vas demontažu i pakovanje ako je potrebno i dan pre nego što počne selidba. Tako zadržavanje vozila svodimo na minimum u zonama gde je saobraćaj zabranjen. Selili smo i kafiće na periferiji grada kao i splavove i brodove restorane.

Sa nama ništa nije nemoguće preseliti. Mi smo ekipa vrednih radnika koja ne bira poslove jer mi prevozimo sve od 00-24h i vikendom. Broj telefona za zakazivanje selidbi: 066/6-111-444.

Vaš prevoznik Marko Janković

selidbe kafića - stolice




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak