Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Kombi prevoz - kako izbeći beogradske saobraćajne gužve

Kombi prevoz - kako izbeći beogradske saobraćajne gužve


Kombi prevoz je u našem glavnom gradu postao brz i siguran način da se roba dopremi do maloprodajnih mesta. Na taj način, vlasnici prodajnih objekata su sigurni da će potrošači uspeti da uživaju u širokom asortimanu njihove ponude.

Ipak, život u Beogradu, pored svih lepih strana, ima za cenu visok nivo stresa i stalan osećaj da stremimo ka jednom potrošačkom društvu. Na svakom koraku nalaze se najraznovrsnije prodavnice, kafići, restorani brze hrane, apoteke, razni lokali.  Na Novom Beogradu smešteni su veliki shopping centri poput Ušća, Merkatora, Delta City-ja ili Immo Centra. Svi ti blistavi izlozi i svetlucave reklame privlače svakoga dana na hiljade posetilaca kako iz Beograda tako i iz cele Srbije. U tako velikom gradu može biti problem da se sva ta roba doveze do prodajnih mesta na vreme i po što nižoj ceni. 

kombi prevoz u Beogradu i šire

Kombi prevoz u Beogradu ili transport kamionom

U poslednje vreme saobraćajne gužve sve češća su pojava u srpskoj prestonici. Za sve prodavnice, butike, ugostiteljske objekte, pekare, farbare, apoteke zajedničko je da im u jutarnjim časovima transportna vozila dopremaju robu. Dostava se odvija pre početka radnog vremena, kako bi sve bilo spremno čin se lokal otvori.

U Beogradu je najlakše je i najpraktičnije za dostavu robe koristiti baš kombi prevoz. Činjenica je da su kamioni u mogućnosti da prevezu veću količinu robe. Neretko im je i sama nosivost više puta veća u odnosu na kombi vozilo. Međutim, oni nisu najpraktičnije rešenje. Zbog uskih beogradskih ulica i nedostupnosti prolaza kao i zbog samih zabrana kretanja u pojedinim delovima grada prednost uvek dajemo kombi prevozu robe. Bilo da je reč o dostavi robe ili selidbama stanova kombi vozila sa lakoćom će prići i u najurbanijim delovima grada. I sama zapremina tovarnog prostora kombi vozila varira. Može biti od 9 m3 za manje vozilo do 19,6 m3 kolika je zapremina tovarnog prostora novog maxi Iveco Daily kombija.

kombi prevoz beograd

Kombi vozilima transportujemo carinsku robu iz javnih carinskih skladišta, prevozimo građevinski materijal i pelet za loženje. Takođe, radimo distribuciju pića ugostiteljskim objektima, radimo isporuke nameštaja salonima, radimo selidbe u i van Beograda. Kombi vozila daleko se brže i lakše kreću kroz grad. Tako se njima uradi znatno veći broj isporuka nego kamionom. Iz prethodno navedenih razloga, naša firma se isključivo bavi kombi prevozom poslednjih 15 godina.

Mi prevozimo sve od 00-24h radnim danima,vikendom, državnim i verskim praznicima. Sve informacije vezane za kombi prevoz možete dobiti od nas pozivom na brojeve 066/6111-444 i 064/281-90-25 ili na sajtu: www.selidbeitransport.rs          

Vaš prevoznik: Marko Janković

kombi prevoz




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak