Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Transport motocikala i skutera u Beogradu i Srbiji

Transport motocikala i skutera u Beogradu i Srbiji


Transport motocikala i skutera predstavlja nam posebno zadovoljstvo jer smo i sami ljubitelji dvotočkaša. U velikim gradovima poput Beograda, brz život i saobraćajne gužve uslovile su pojavu velikog broja ovakvih vozila. Njima je lakše stići do željenog odredišta, čak i kada je zastoj.

Zbog toga, u Beogradu u letnjem periodu možemo videti sve veći broj skutera, sportskih, kros i čoper motocikala. Čak i u rano proleće i kasnu jesen, pojednici će se radije voziti motociklom nego autmobilom. Zahvaljujući zaštitnim odelima koja ne propuštaju vetar, moguće je voziti se na motoru čak i kada su napolju niske temperature.

Takođe, mnoge kurirske službe kao i pizza dostave hrane kroz gradske gužve najlakše se probijaju malim gradskim skuterima.

Pojedini motociklisti vole ultrasportske brze motocikle dok drugi vole kruzere za duga putovanja. Tu su i off road motori za ekstremne vožnje po lošim terenima ili mali gradski skuteri pogodni za gradske vožnje ili odlazak na kafu u dvoje.

Kako se obavlja transport motocikala

Kao i sva druga vozila, tako se i motocikli povremeno kvare. Kada do toga dođe ili kada ih je potrebno u zimskom periodu preseliti zajedno sa nameštajem i pokućstvom, obično je potrebno pozvati transportno preduzeće ili agenciju za selidbe.

Najlakše je transport motocikala do željenog odredišta obaviti kombi vozilom iz razloga što kombi ima niži tovarni prostor. Dovoljno je samo postaviti dasku ili utovarnu rampu na zadnji deo teretnog vozila.

Zaštita je jako bitna kada je u pitanju transport motocikala. Motocikl je u kombi vozilu potrebno pričvrštiti za pod i bočne strane transportog vozila trakastim španerima. Treba ga u najmanje u četiri tačke vezati da se ne bi prevrtanjem oštetio.

transport motocikala do stana

Transport motocikala mora biti obavljen stručno i profesionalno.

Težina motocikala varira od 100 kg koliko su teški mali mopedi do 300+ kg koliko su teški moćni Harli Dejvidson motori.

Da bi se bez oštećenja motocikl podigao u tovarni prostor kombi vozila potrebno je da ga ubace minimum tri radnika.

Vožnja motora predstavlja pravu slobodu pokreta. Mi smo u svojoj praksi prevezli veliki broj raznih motocikala i svaki od njih transportovali smo sa najvećom pažnjom. Neke od njih vozili smo po čitavoj Srbiji.

Kao što vidite na slici, neki od naših klijenata svoje motocikle čiste, sjajne i uglancane preko zime drže u dnevnim sobama svojih stanova.

Ako klijent od nas to zahteva možemo ručno preneti njegov motocikl do stana, bez obzira na spratnost zgrade u kojoj živi.

Mi ćemo uraditi sve što je do nas da klijent bude zadovoljan poslovanjem sa nama. Vaša preporuka nam je i dalje najbolja reklama.

Vaš prevoznik Marko Janković

transport motocikala




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak