Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Prevoz bele tehnike pri selidbama ili kupivini

Prevoz bele tehnike pri selidbama ili kupivini


Naša agencija za selidbe i transport se već dugi niz godina bavi prevozom najrazličitije robe. Osim što radimo transport, montažu i demontažu nameštaja, u naš posao spada i prevoz bele tehnike. 

Šta je bela tehnika? 

Kućni aparati koji se koriste u svakodnevnim poslovima dele se na male kućne aparate i belu tehniku. Po definiciji koju je dala Wikipedija na engleskom, bela tehnika je velika mašina (veliki kućni aparat) koja se koristi za svakodnevne rutinske poslove poput kuvanja, pranja veša i očuvanja hrane.

Ono što belu tehniku razlikuje od malih kućnih aparata je upravo njena veličina. Za razliku od malih aparata poput pegle, tostera illi miksera koji su lako prenosivi, bela tehnika ima znatno veću težinu i u najvećem broju slučajeva stoji na podu. 

Ovakvi veliki uređaji se izrađuju od čeličnog lima koji je obložen emajlom koji je do sredine 20. veka bio iskključivo bele boje. Odatle izraz bela. S obzirom na to da ove mašine uvek koriste električnu energiju, jasn je odakle se izraz tehnika našao u nazivu. 

Frižideri, zamrzivači, veš i sudo mašine, mikrotalasne pećnice, šporeti, ugradne rerne, zamrzivači spadaju u ovu vrstu uređaja za kuću.

Prevoz bele tehnike - frižider

Kako se obavlja prevoz bele tehnike

Transport bele tehnike radimo iz svih prodajnih salona u Beogradu. Transportujemo iz:

  • Emmezete,
  • Tehnomanije,
  • Win-wina,
  • Gorenje Studija,
  • Bosh-a itd.

Vozimo direktno na adrese kupaca, sa isporukom bez obzira na spratnost ili mogućnost upotrebe lifta.

Bilo da se radi o proizvodima marki Gorenje, Bosch, Siemens, Beko, Ariston, Candy ili drugim mi ćemo sa najvećom pažnjom prevesti vaš novi komad bele tehnike. Njega ćemo za Vas profesionalno spakovati u teretnom prostoru našeg vozila kako se ne bi oštetio prilikom transporta.

Nakon isporuke otpakovaćemo vaše komade bele tehnike i pozicionirati ih na predviđeno mesto u vašem stanu ili poslovnom prostoru. Nakon toga, sa sobom ćemo poneti otpad odnosno preostalu ambalažu (karton, najlone, stiropor i palete). 

Prilikom selidbi Vaše frižidere, zamrzivače, šporete, veš mašine, ugradnu tehniku, sudo mašine, mikrotalasne pećnice pakujemo višeslojno rolo kartonima i streč i puc folijama. Po potrebi ih štitimo i sunđerom za fino profesionalno pakovanje.

Rashladni uređaji

U našoj praksi prevezli smo i preselili na stotine komada razne bele tehnike sa garancijom na kvalitet isporuka. Prevozili smo iz svih prodajnih salona u Beogradu i širom Srbije. Rashladne uređaje u koje spadaju frižideri, zamrzivači, duple rashladne vitrine, ledomati nakon transporta ne bi trebalo uključivati nekoliko časova.

Za kraj evo tri interesantne činjenice o frižiderima

  1. Nekada frižideri su bili ogromni i težili su do 5 tona. Bili su isuviše veliki da bi se instalirali u kućama.
  2. Prvi samostalni frižider, koji je prodavao Kelvinator, sastojao se iz dva odvojena dela. Pri instaliranju, mašina i motor bi bili smešteni u podrumu kuća i onda su kroz pod povezivani sa kutijom koja se nalazila u kuhinji. 
  3. Neki frižideri pravljeni dvadesetih godina bili su neverovatno izdržljivi. Kao test izdržljivosti u marketinške svrhe, proizvođač Frigidaire je svoj frižider stavio ispod 4 tone teškog slona. Nakon toga, predstavnici kompanije su otvorili i zatvorili vrata da bi pokazali da je sve u redu, i da i dalje dihtuju.

Nažalost, belu tehiku više ne prave od istih materijala kao nekada. Sa pojavom elektronskih delova, neke kućne mašine su postale veoma osetljive, tako da ih treba prevoziti sa punom pažnjom. Zbog toga, odluka da prevoz bele tehnike prepustite profesionalcima, može Vam sačuvati nekoliko desetina hiljada dinara, koje biste potrošili na kupovinu novog uređaja ukoliko biste nesmotrenim nošenjem pokvarili stari. 

Sve informacije vezano za transport bele tehnike možete dobiti putem naših brojeva telefona: 066/6-111-444 i 064/281-90-25 ili se informisati na našem sajtu: www.selidbeitransport.rs

Naše radno vreme je od 00-24h i vikendom.

Vaš prevoznik Marko Janković




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak