Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Selidbe Beograd, selite stan ili poslovni prostor.

Selidbe Beograd, selite stan ili poslovni prostor.


Bilo da Vam je potrebna selidba stana ili poslovnog prostora, prodavnice, pekare, fast food-a, kompletne firme, radionice ili garaže mi smo pravi izbor agencije za selidbe za Vas. Da li smo najbolja firma za selidbe u gradu ne znam ali smo tim specijalizovanih profesionalnih radnika za selidbe sa iskustvom od 15 godina. Mi imamo iza nas na hiljade uspešno odrađenih selidbi. Prevazilazili smo sve vrste prepreka u hodu od nepostojanja liftova u šestospratnicama znači dizanje nameštaja ručno.bez upotrebe lifta kao i podizanja nameštaja preko fasade solitera zbog uskih neprohodnih hodnika, nošenja ručno  50 i više metara od objekta istovara iz razloga nemogućnosti prilaza teretnim vozilom. Podizanja nameštaja stepenicama na 25 sprat poslovnog centra Ušće itd.

Za razliku od većine konkurentskih firmi mi u svakom vozilu posedujemo alate i montažere za nameštaj. U prilog tome govore i ugovori između nas i poznatih beogradskih salona nameštaja.

Ukoliko selite stan ili firmu za nas nema iznenađenja jer sve radimo sa najvišim kvalitetom izvršenih usluga po unapred ugovorenim cenama. Sve poslove koje obavimo za Vas prevoz robe ili selidbu možete nam platiti preko računa firme ili platnim karticama u samom vozilu nakon završene selidbe.

Vašu firmu bez obzira na broj radnih mesta ili količinu nameštaja za vikend dok firma ne radi preselićemo u bilo koji drugi deo grada.

Sve radimo po najvišim standardima kvaliteta. Radimo svakog radnog dana i vikendom od 08-23h kako bi svim našim klijentima omogućili da biraju i prilagode vreme selidbe svojim potrebama i mogućnostima.
Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak