Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Selidbe Cene, cenovnik selidbe Beograd, Srbija

Selidbe Cene, cenovnik selidbe Beograd, Srbija


Beograd kao grad sa najvećim gradilištem u regionu svakako izgradnjom novih naselja poput Beograda na vodi, A Bloka, Savograda, Central gardena, Dunavskih terasa, Voždovih kapija itd. krupnim koracima postaje jedna prava i ozbiljna evropska metropola.

Miran i tih život u uređenim naseljima savršeno urbanizovanim sa svim sadržajima od lekarskih ordinacija, privatnih obdaništa, tržno poslovnih centara kao i kafića, restorana, parkova čak i staza za trčanje omogućava jedan novi nivo sigurnosti i komfora njihovim stanarima kao i njihovim gostima.

Uređeni zonirani parkinzi kao i vlasnički pod rampom ili garaže idealne su za ljude kojima je takav način života dostupan. 

Kupili ste stan u nekom od ovih naselja?

Sada ostaje samo još da nađete pouzdanog partnera da vas bez stresa provede profesionalnim radom i ljubaznošću kroz posao Selidbe. Prepustite sve profesionalcima jer mi smo stručni, pouzdani i imamo način, radnike i tehniku da ovaj stresan i težak posao uradimo za Vas.

Naša firma za Selidbe posluje na teritoriji Beograda kao i cele Srbije unazad već 18 godina i mi smo kroz sve probleme i prepreke koji se javljaju u poslu selidbi prošli na stotine puta tako da ćemo uvek izabrati pravo rešenje konkretno za vašu selidbu.

Selidbe radimo sa timom ljubaznih profesionalnih radnika koji godinama rade ove poslove u nepromenjenom sastavu. Naši radnici su tačni, ljubazni i uvek će uraditi svaki posao za Vas kako bi se  svaka selidba završila osmehom i na obostrano zadovoljstvo. 

Cena selidbe uvek je prilagodjena Vašim mogućnostima i za vaš novac kod nas uvek dobijate maksimalan kvalitet izvršenih usluga. 

Jeftine selidbe, Beograd, Srbija za vas radimo u zavisnosti od obima posla novim kombi vozilima ili kamionom za selidbe po najpovoljnijim cenama

Na Cenu selidbe utiče više faktora a to su pre svega spratnost objekata iz kog i u koji se sele stvari,nameštaj, bela tehnika i pokućstvo. Postojanje teretnih liftova, količina nameštaja. Mogućnost prilaza zgradi teretnim vozilima. Broj potrebnih radnika, količina materijala za pakovanje. Potreba za stolarom. Demontaža - montaža naeštaja.




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak