Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Selidbe Beograd sve opštine i sva naselja

Selidbe Beograd sve opštine i sva naselja


Čak i za vreme vanrednog stanja usled virusa Covid-19 selidbe i transport robe za Vas radimo u skladu sa odredbama zakona od 07-16h. Za međugradske selidbe i transport obavezno je zakazivanje par dana unapred. Selidbe radimo u svim gradskim opštinama:

-Selidbe Čukarica

-Selidbe Rakovica

-Selidbe Voždovac

-Selidbe Stari grad

-Selidbe Zvezdara

-Selidbe Palilula

-Selidbe Savki venac

-Selidbe Novi Beograd

-Selidbe Zemun

-Selidbe Vračar

-Selidbe Barajevo

-Selidbe Grocka

-Selidbe Mladenovac

-Selidbe Lazarevac

-Selidbe Sopot

-Selidbe Surčin

-Selidbe Sopot

Bez obzira da li vam se potrebna selidba sa ili bez radnika kombi vozilima ili kamionom stojimo Vam na usluzi. Naša kombi vozila u skladu sa Vašim potrebama su zapremine tovarnog prostora od 14,15 i 17m3. Vozila su nova redovno održavana,čista i spremna za svaki transport bez obzira da li vam je potreban u Beogradu ili bilo kom mestu u Srbiji. Naš kamion za selidbe je zapremine 21m3 i spada u kategoriju teretnih vozila do 3.5t pa mu nisu potrebne posebne dozvole za rad u centru grada. 
Svaka selidba je individualna i zahteva ozbiljan pristup i logistiku vezanu za prilaz objektu iz kojeg se sele stvari, veličini potrebnog transportnog vozila, broju potrebnih radnika, postojanju i upotrebljivosti teretnih liftova kao i količini matrijala za pakovanje,kutije,folije,selotejp trake,pakerice,markeri,zaštitni sundjeri itd.

Iz svih gore navedenih razloga najbolje je da nas kontaktirate kako bi dolaskom na Vašu adresu uradili besplatnu procenu selidbe i sagledali sve okolnosti pod kojima bi istu odradili brzo, sigurno i povoljno. Vaše je samo da nas pozovete da dogovorimo cenu selidbe i termin koji Vama najviše odgovara a na nama je da kvalitetnom uslugom opravdamo zašto smo jedna od najboljih firmi za selidbe u Beogradu.




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak