Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Selidbe Pančevo

Selidbe Pančevo


Pančevo je najbliži grad Beogradu udaljen je samo 15 kilometara pa se transport i selidbe iz Beograda nekada brže i lakše odrade nego izmedju nekih udaljenijih beogradskih opština. Do sada smo odradili na stotine prevoza iz Pančeva ka Beogradu i obrnuto kao i selidbi stanova i poslovnih prostora. Pančevo se nalazi na obalama reka Tamiš i Dunav. Dunav kroz Pančevo protiče u dužini od 30 kilometara.Grad Pančevo ima umereno kontinentalnu klimu.

Pančevo je jedan od najvažnijih industrijskih centara u Srbiji pa ne čudi što se zarad posla u struci veliki broj ljudi svake godine doseli iz drugih gradova.

U pančevu živi nešto više od 77.000 stanovnika i čine ga Srbi, Nemci, Mađari, Slovaci i ostali. 
Iako se selidbe iz Beograda u Pančevo smatraju međugradskim nekada se celokupan posao završi brže nego neka gradska selidba. Čak se i cena selidbe gotovo i ne razlikuje od cene gradskih selidbi. Cene transporta robe između ova dva grada nešto neznatno su skuplje od prevoza robe u Beogradu. 

Bez obzira da li Vam je potreban kombi prevoz robe, transport motocikla, jednog komada nameštaja ili bele tehnike, prevoz pianina, sefa, ta peći ili kompletnog stana ili firme jednim pozivom na naše brojeve telefona dobićete sve potrebne informacije ili zakazati termin prevoza koji se prilagođava u skladu sa Vašim obavezama i slobodnim vremenom.

Nemojte se ustručavati da nas pozovete i ukoliko želite samo savet kako nešto da odradite lakše ili po najnižoj ceni jer su kod nas saveti i procena cene selidbe besplatni. 

Radimo svakog dana od 08-23h i vikendom kao i za vreme državnih i verskih praznika. Galeriju slika sa terena možete pogledati na našem sajtu kao i na društvenim mrežama u realnom vremenu jer ih ažuriramo svakodnevno.

 

vaš prevoznik Marko Janković
 




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak