Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Selidbe - demontaža - kutije - pakovanje - folije - montaža

Selidbe - demontaža - kutije - pakovanje - folije - montaža


Kada dođe do odluke da se preselite iz jednog u drugi stan ili u neki drugi grad zbog školovanja, posla ili iz bilo kog drugog razloga potrebno da sve to prođe uz što manje stresa. Postavlja se pitanje kako da organizujete preseljenje i koliko košta jedna profesionalna selidba tzv. "ključ u ruke". Ovaj naziv koristimo kada vi kao klijent sem poziva agencije nemate više ni jednu obavezu prilikom preseljenja.

Selidbe ključ u ruke

Nakon poziva mi dolazimo na besplatnu procenu posla kod vas. Tu u nekoliko rečenica pravimo čitavu logistiku vezanu za selidbu vašeg životnog prostora ili vaše firme. Popisom nameštaja i pokućstva, odabirom adekvatne veličine teretnog vozila, brojem potrebnih radnika kao i količinom materijala za pakovanje dajemo vam konačnu cenu kompletnog posla. Cena varira i u zavisnosti od toga da li se selite izvan Beograda. 

U naše obaveze se ubrajaju i demontaža-montaža nameštaja kao i povezivanje kuhinjskih delova i mašina za sudove i veš na vodovodnu mrežu. Ovo je jako važno, jer kad se ovaj deo posla ne obavi kako treba može doći do poplave. Takođe, i povezivanje vaših ugradnih električnih aparata i montaža lustera ili plafonskih i zidnih lampi spadaju u našu nadležnost. Naravno, obavićemo i kompletno pakovanje vaše garderobe, sudova, knjiga i sitnog pokućstva.

selidbe montaža demontaža nameštaja

Mi ćemo pre selidbe na Vašu adresu doneti dovoljan broj kartonskih petoslojnih kutija, lepljivih traka, i markera za obeležavanje. Pored toga, nabavićemo i streč i puc folije za zaštitu nameštaja od oštećenja prilikom transporta. Ako klijent želi sam da pakuje svoje lične stvari mi ćemo potreban materijal za pakovanje doneti na adresu nekoliko dana ranije. Na taj način omogućićemo klijentima da se opušteno, bez žurbe i stresa, sami spakuju.

Kada stvari spakujemo i preselimo u novi prostor namontiramo sav nameštaj, tehniku i rasvetu. Ako klijent želi mi možemo i da raspakujemo kutije umesto njega. Zatim ih, zajedno sa ostalom ambalažom, odosimo na otpad. Kutije za selidbe kao i sav ostali materijal za pakovanje možemo dostaviti na vašu adresu i nevezano od toga da li se selite sa našom firmom.

Ukoliko Vam je potreban i samo savet pre same selidbe ili besplatna procena možete nas kontaktirati putem brojeva telefona 066/6-111-444 i 064/281-90-25. Takođe, informacije su dostupne i na našem sajtu: www.selidbeitransport.rs

Vaš prevoznik Marko Janković
Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak