Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Selidbe Gornji Milanovac-Beograd

Selidbe Gornji Milanovac-Beograd


Naša firma za selidbe i transport se dugo godina bavi ovim poslom, pa je mnogo puta imala prilike da radi selidbe Gornji Milanovac - Beograd. Takođe, često smo selili studente i zaposlene iz Gornjeg Milanovca u srpsku prestonicu.

Naša iskustva vezana za selidbe Gornji Milanovac - Beograd

Sem selidbi iz Beograda, u ovaj lep šumadijski grad radili smo i transport robe firmama.

Imao sam priliku da provedem mesec dana radeći u fabrici Metalac na postavljanju lakih pregradnih zidova kao i na montaži nameštaja. Za tih mesec dana upoznali smo dosta meštana za koje imamo samo reči hvale. To su dobrodušni domaćini, vedri i nasmejani ljudi spremni uvek da vas ugoste.

Prilikom selidbi iz Gornjeg Milanovca za Beograd najčešće smo selili studente zarad školovanja na Beogradskom univerzitetu, ali i samce koji su se selili zbog dobijanja posla u glavnom gradu.

Gornji Milanovac udaljen je od Beograda 120 km Ibarskom magistralom. Obično smo nameštaj i pokućstvo koje smo selili iz Gornjeg Milanovca iznosili iz prizemnih kuća, pa smo takve selidbe zbog idealnog prilaza radili brzo. U kratkom vremenskom roku smo završavali sve, uključujući i demontažu ormara, francuskog ležaja, kuhinjskih elemenata kao i pakovanje mebliranog nameštaja, bele tehnike i sitnog pokućstva streč i puc folijama, i kartonskim višeslojnim kutijama.

Za vreme svih tih selidbi koje smo u našoj petnaestogodišnjoj karijeri odradili, ljudi koje smo selili iz Gornjeg Milanovca uvek su prema nama bili posebno velikodušni. Takođe, mi kao firma za selidbe smo svaki posao za njih odradili maksimalno profesionalno na obostrano zadovoljstvo.

Selidbe Gornji Milanovac

O našoj firmi za selidbe i transport

Trudimo se da opravdamo poverenje naših klijenata kroz profesionalni pristup poslu koji radimo. Naša firma se sralno usavršava kupovinom najsavremenijih teretnih vozila i najmodernijih alatima za demontaže-montaže nameštaja. Takođe, koristimo najkvalitetnije materijale za pakovanje. Vrhunski obučenom radnom snagom trudimo se da opravdamo svaki Vaš utrošeni novac za selidbe i transport robe.

Mi radimo za vas 365 dana u godini, sa radnim vremenom od 00-24h. Pozovite da dogovorimo Vašu selidbu po najpovoljnijim cenama. Trudimo se da selidba ne bude stresan događaj i da se završi osmehom i dobrim kritikama.  Nama je preporuka naših zadovoljnih klijenata i dalje najbolja reklama.

Mi prevozimo sve - od jednog komada nameštaja ili bele tehnike do selidbi kompletnih stambenih ili poslovnih prostora. Sve informacije vezane za selidbe i transport kao i besplatnu procenu istih možete dobiti pozivom naših brojeva telefona: 066/6-111-444 i 064/281-90-25.

O Gornjem Milanovcu

Gornji Milanovac je grad u centralnoj Srbiji u kome živi oko 25.000 stanovnika. On je značajan privredni, kulturni i sportski centar koji je poznat pod imenom rudničko-takovski kraj.

Milanovac je relativno mlad grad, nastao u vreme kneza Miloša Obrenovića 1859 godine. Poznat je kao regionalni privredni centar sa dosta uspešnih kompanija, od kojih se izdvajaju:

  • Metalac - renomirani proizvođač posuđa,  
  • fabrika ambalaže Tetra Pak,
  • proizvođač eurokrema, konditorskih proizvoda i rakije viljamovke SwissLion Takovo itd.

Dobrodušnost stanovnika ovog grada, kao i veliki broj poslova koje smo u Gornjem Milanovcu uspešno uradili, razlozi su da se uvek rado vraćamo u taj grad. Selidbe Gornji Milanovac - Beograd su jedan od poslova koji uvek rado prihvatamo.

Vaš prevoznik Marko Janković




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak