Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Selidbe Ivanjica - Beograd po najpovoljnijim cenama

Selidbe Ivanjica - Beograd po najpovoljnijim cenama


Selidbe Ivanjica - Beograd radimo po najpovoljnijim cenama, novim kombi vozilom zapremine 17m3. Razdaljina između Beograda i Ivanjice je oko 210 km Ibarskom magistralom. Teretnim vozilom - kombijem ili kamionom, za potrebe selidbe između ova dva grada, potrebno je oko 4 sata vožnje u jednom pravcu, pa je neophodno na put krenuti u ranim jutarnjim satima.

Napomenuo bih da je najbolje dan ranije uraditi demontažu i pakovanje nameštaja i pokućstva folijama, sunđerima, a po potrebi i zaštitnim ćebadima ako se radi o stilskom, politiranom ili lakiranom nameštaju.

O Ivanjici

Ivanjica je grad sa nešto više od 12.000 stanovnika u Moravičkom okrugu. Poznata je po jednoj od najstarijih hidroelektrana u Srbiji, izgrađenoj 1911. godine. Ivanjica ima i Fudbalski klub Javor, a proglašena je i za vazdušnu banju. Kao takva proglašena je za rezervat biosfere.

Lokalno stanovništvo se uglavnom bavi proizvodnjom maline, koja je u poslednje vreme potisnula proizvodnju bilo koje druge poljoprivredne kulture u ovom kraju. U samom centru Ivanjice, pored hotela, nalazi se nekoliko kafića i restorana gde se možete na kratko nakon završenog posla uz piće i domaće specijalitete odmoriti i spremiti za prestojeći put i povratak u gradsku prestonicu.

Selidbe Ivanjica kombi vozilo

Zakažite selidbe Ivanjica - Beograd

Selidbe u ovaj grad moraju se dobro isplanirati zbog dužine puta, da bi se na vreme odradio posao. Ljudi su prijatni, vredni i neretko će za vreme selidbe ponuditi da i oni sami učestvuju u iznošenju stvari.

Naša firma svake godine odradi nekoliko selidbi iz Beograda za Ivanjicu i obrnuto. Takođe, isporučili smo i nameštaj za nekoliko ekspozitura banaka u ovom gradu. Sve informacije vezano za selidbe u Ivanjicu kao i za selidbe i transport robe iz Ivanjice za sve gradove i mesta u Srbiji možete dobiti pozivom naših brojeva telefona.

Kontaktirajte nas na 064/281-90-25 i 066/6-111-444 ili se informišite na našem sajtu  www.selidbeitransport.rs

Radimo non stop od 00-24h i vikendom.

Vaš prevoznik Marko Janković




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak