Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Selidbe malih stanova u Beogradu

Selidbe malih stanova u Beogradu


Mali stanovi su garsonjere, jednosobni i jednoiposobni. Oni su veoma laki za selidbu, osim ako ne postoje neki tereti koji mogu da se smatraju specijalnim. Pod takvim predmetima podrazumevamo kase, sefove, klavire, umetnička dela kao što su ulja na platnu, raritete…

Ako svega toga nema, onda je selidba malog stana sa veoma povoljnom cenom i često može da je odradi jedan običan mali kombi. Jedina začkoljica jeste ako imate predmet koji je viši od metar i osamdeset, kao što je frižider, na primer, i on ne sme da se položi, pošto bi iscureo gas freon. Dakle, ovakvu selidbu, iako je mala, mora da obavi kamion.

Naravno, običan čovek nije upućen u sve ove male tajne i sitnice uspešno organizovane selidbe i zato se često dešavaju greške kada se sve radi u sopstvenoj režiji. Uvek je bolje da sve prepustite profesionalcima da odrade, a vi da budete mirni i spokojni. Važno je da se unapred radujete tom danu preseljenja, a ne da strahujete i da strepite od njega, da vam izaziva stres. Možda mislite da će se nešto polomiti, izgubiti, oštetiti… Verujte našem timu, jer smo odradili više hiljada uspešnih selidbi i vaša će nam biti samo jedan kvalitetno obavljen posao u nizu.

Selidba po sistemu ključ u ruke je veoma dobro rešenje jer u tom slučaju za realnu cenu mi uradimo sav posao umesto vas. Naš tim stručnih radnika uradiće ceo posao za vas i selidba će vam proći kao jedno pozitivno iskustvo a ne kao stresan dogadjaj.

Cena selidbe u odnosu na evropski kvalitet usluge koji pružamo biće uvek unapred određena i ona se ne menja tokom same selidbe. Cena selidbe prilagođena je standardu naših gradjana i uvek je pristupačna i ne utiče na kvalitet pruženih usluga što znači maksimum kvaliteta izvršenih usluga po pristupačnim cenama.




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak