Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Transport muzičkih instrumenata.

Transport muzičkih instrumenata.


Na Novom Beogradu na prvom spratu Yu Biznis Centra nalazi se Servis i prodavnica muzičkih instrumenata Rock corner. Već na pragu prodavnice dočekaće vas harizmatični vlasnik jedne prave male juvelirnice muzičkih instrumenata Slobodan Mirković i kroz ljubazan razgovor i osmehe sprovešće vas kroz oazu tonova i akorda do željenog instrumenta ili delova i opreme za iste. 

Ukoliko vam je potreban servis gitaremikrofona ili duvačkih instrumenata na pravom ste mestu jer je Slobodan apsolutni sluhista koji će svojim istančanim čulom u najboljoj meri vratiti vaš instrument na fabrička podešavanja a pošto razume Vaše potrebe jer je dugo u poslu lako ćete zajedno i personalizovati Vaš instrument prema vašim željama i potrebama.

 

Prijatan, ljubazan profesionalac Slobodan je godinama sem iskustva sticao i prijateljstva sa najpoznatijim imenima iz sveta muzike a samim tim i unapređivao i usavršavao svoje znanje vezano za kvalitet instrumenata i opreme.

Uvek spreman početnicima da pomogne u prvim muzičkim koracima. Rock corner shop sem instrumenata po najpovoljnijim cenama nudi  servis, delove, opremu kao i pojačala, razglasepianina i električne klavire sa isporukom na adrese kupaca

Naša firma za selidbe i transport već godinama uspešno sarađuje sa Rock Corner-om i za Slobodana imamo samo reči hvale i tople preporuke.




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak