Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Selidbe Novi Beograd - kombi transport

Selidbe Novi Beograd - kombi transport


Novi Beograd je najveća beogradska opština sa preko 200.000 stanovnika. Prostire se na više od 40 kvadratnih kilometara. Nakon Drugog svetskog rata ovde su jedna za drugom nicale visoke zgrade uglavnom sive boje. Bile su projektovane tipično za socijalističku arhitekturu toga vremena. Međutim, to se znatno promenilo. Poslednjih godina na Novom Beogradu izgrađena su nova elitna naselja kao na primer Bellvile, A Blok, Savada, West 65. To su moderno koncipirani stambeni kompleksi, u okviru kojih se nalaze prodavnice, frizerski saloni, teretane, pet šopovi... Samom pojavom ovakvih naselja, selidbe na Novi Beograd su postale sve češće tražene. Ljudi selili nameštaj, pokućstvo ali i celokupne inventare poslovnog prostora na ove lokacije.

Selidbe Novi Beograd kombi vozilo

Za selidbe Novi Beograd nudimo besplatnu procenu posla

Mi kao firma za selidbe i transport preselili smo u ova nova naselja na stotine fizičkih lica kao i raznih frizerskih i salona lepote, kancelarija, manjih i srednjih firmi. Iz svih prodajnih salona nameštaja širom Beograda prevezli smo na stotine komada nameštaja ka pomenutim stambenim kompleksima.

Kada su u pitanju selidbe Novi Beograd je izuzetno lak za rad. Osim prostranih širokih bulevara i dobre infrastrukture, predstavlja možda i jedinu opštinu u Beogradu gde preseljenja možemo da radimo sa dobrim prilazom. U najvećem broju slučajeva možemo teretnim vozilima da priđemo do samog ulaza u zgrade i tako sebi umnogome olakšamo ovaj ozbiljno težak i zahtevan posao.

U novobeogradkim blokovima u staroj gradnji gotovo svaki soliter poseduje pored putničkog i teretni lift. Zbog toga, čak i na visoke spratove poput onih u Genex kuli, lako, brzo i sigurno možemo podići vaš nameštaj i pokućstvo.  

Procene selidbi i transporta na teritoriji opštine Novi Beograd radimo besplatno, a po vašoj želji izlazimo i na teren.

Kutije za selidbe i materijal za pakovanje obezbedićemo za vas i dopremiti na vašu adresu na teritoriji opštine Novi Beograd. Sve što je potrebno nabavićemo par dana pre same selidbe kako biste lagano i bez stresa stigli da sve vaše stvari i pokućstvo spakujete i obeležite. Na taj način se vreme potrebno za vašu selidbu svodi na minimum.

Mi za vas radimo 31 dan mesečno od 00-24h. Sve informacije vezane za selidbe i transport kao i samo zakazivanje vaše selidbe možete dobiti putem naših telefona 066/6-111-444 i 064/281-90-25

Vaš prevoznik Marko Janković




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak