Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Selidbe Novi Beograd | Transport robe i selidbe

Selidbe Novi Beograd | Transport robe i selidbe


 

Veliki broj velikih firmi preselio se iz centra grada na Novi Beograd. Neke koje smo mi opremali nameštajem ili selili preko firme Nitea su OMW,Microsoft,Delta Sport,Telenor,Bayer,....itd.

Novi Beograd izgradnjom novih stambeno - poslovnih objekata poput naselja Belville,A-Blok,West 65,Airport City,Savada povećao je broj stanovnika a samim tim i potrebe za transportnim uslugama tj.selidbama. 

Novo izgradjena naselja povećala su i prodaju bele tehnike,nameštaja iz Beogradskih salona ali i stolarskih radionica kojima svakodnevno vozimo nameštaj po meri u gore navedene stambene komplekse.

Dobro rešena infrastruktura ovih naselja odlični prilazi i postojanje parking i garažnih mesta za svaki stan umnogome olakšavaju same selidbe jer se može teretnim vozilima prići do samog ulaza. Svaki ulaz ima poluteretni ili teretni lift neke od zgrada imaju i više liftova tako da se dobar deo stvari,nameštaja,tehnike i sitnog pokućstva mogu iznositi liftom. 

Godinama unazad preselili smo veliki broj naših sugradjana iz svih Beogradskih opština na Novi Beograd  Imali smo i medjugradske selidbe iz Čačka,Subotice,Novog Sada,Niša,Požarevca,Mladenovca,Bora,Svilajnca,Valjeva i mnogih drugih gradova ka Novom Beogradu.

Cena selidbe na opštini Novi Beograd kao i na ostalim opštinama prilagodjena je standardu naših sugradjana i mi se trudimo da svaki dinar koji nam platite za usluge opravdamo kvalitetom.

Naša autoprevozniča radnja za Vas radi 365 dana godišnje od 08-23h. Sve informacije vezane za selidbe transport robe možete dobiti putem naših brojeva telefona:

066/6-111-444 064/281-90-25

Vaš prevoznik: Marko Janković




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak