Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Selidbe u zimskom periodu - stambeni i poslovni prostori

Selidbe u zimskom periodu - stambeni i poslovni prostori


Selidbe u zimskom periodu bitno se razlikuju od selidbi u povoljnim vremenskim uslovima. Poledica i dubok sneg dodatno otežavaju posao i prilazak lokaciji. Ako na to dodamo i jak vetar i ekstremno hladne temprerature, kakve su bile ove zime, postaje jasno zašto je neophodno angažovati profesionalce.

Zakazivanje selidbe u zimskom periodu

Kako bi se uspešno obavile selidbe u zimskom periodu, potrebno je selidbu zakazati nekoliko dana ranije. U razgovoru sa operaterom prilikom dogovora bitno je navesti adresu, spratnost i kakav je sam prilaz zgradi iz koje se nameštaj iseljava. Neki prilazi su nezgodni zimi jer imaju veliki nagib, pa poledica može da stvara poteškoće. Takođe, potrebno je imati i tačan spisak nameštaja, tehnike i pokućstva da bi se odredila veličina transportnog vozila i tačan broj radnika potrebnih za Vašu selidbu.

Prilikom selidbi u zimskom periodu kada ima snežnih padavina, ponekad je teško ili gotovo nemoguće teretnim vozilom prići do samog ulaza zgrade iz koje se nameštaj iseljava. U takvim vremenskim uslovima obavezno je da se stvari pravilno upakuju. Naši vredni radnici profesionalno će sav vaš nameštaj, tehniku i pokućstvo upakovati sreč i puc folijama, sundjerom i kartonskim kutijama kako se Vaše stvari ne bi oštetile prilikom transporta. 

Selidbe u zimskom periodu

Kakvo je vozilo potrebno za selidbe u zimskom periodu

Osim stručnosti radnika koji pakuju robu koju treba preseliti, zimi je jako važan i kvalitet vozila kojim se selidba vrši. Uvek treba dati prednost novijim kombijima, sa jakim pogonom i naravno, sa zimskim gumama. Ovo poslednje je i zakonom propisano, kako se ne bi ugrozila bezbednost ljudi i stvari u vozilu. 

Tokom 15 godina preselili smo u zimskom periodu veliki broj stambenih i poslovnih prostora, uključujući i banke, štamparije, pekare i pošte. Svaka selidba uradjena je profesionalno u najkraćem vremenskom roku. Zadovoljni klijenti sa osmehom na licu i njihove dalje preporuke najbolja su nam reklama.

Vaš prevoznik Marko Janković

                                              
Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak