Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Transport nameštaja Emmezzeta Beograd

Transport nameštaja Emmezzeta Beograd


Na Bežanijskoj Kosi u ulici Partizanske Avijacije 2a nalazi se odmah do autoputa Beograd - Zagreb tržni centar Emmezzeta. 

U ovom popularnom tržnom centru možete kupiti tehniku,nameštaj,sitno pokućstvo i aksesoare najpoznatijih domaćih i stranih brendova. Velika ponuda televizora,veš mašina,frižidera,sudo mašina,kao i ostale hi fi opreme kao i nameštaja,rasvete,posudja učiniće vašu kupovinu prijatnom jer sem kvalitetne robe poseduju i ljubazno osoblje. Njihovi zaposleni profesionalni prodavci trude se oko svakog kupca podjednako bez obzira da li opremate njihovom robom ceo stan ili samo kupujete komplet čaša ili relax mirisne sveće. Dobro organizovana prodaja stalni popusti i širok asortiman robe uz prepune magacine garant su kvaliteta. 

Ako vam je potrebna dostava i montaža nameštaja bez obzira da li je u pitanju Beograd ili bilo koje drugo mesto u Srbiji na pravom ste mestu jer ćemo za Vas prevesti i po potrebi preneti,namontirati na vašoj adresi i odneti nepotrebnu ambalažu na otpad. Sem prevoza iz Emmezzete za Vas radimo selidbe i transport iz svih prodajnih salona u Beogradu/Srbiji....

sve informacije i zakazivanje transporta robe ili selidbi možete dobiti putem naših brojeva telefona:

066/6-111-444

064/281-90-25

www.ajkula.rs

Uvek u pokretu....




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak