Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Jeftine selidbe Beograd

Jeftine selidbe Beograd


Svakodnevnim dugogodišnjim radom na poslovima selidbi i transporta robe osposobili smo se da sa lakoćom uradimo i najzahtevnije selidbe. Bilo da se rade selidbe Beograd ili međugradske selidbe stambenih ili poslovnih prostora naša firma za selidbe  za Vas radi svakoga dana od 08-23h i vikendom. Ukoliko se rade selidbe manjeg obima ili delimične selidbe možemo vam ponuditi novi kombi a ako vam je potrebno kompletno preseljenje životnog ili poslovnog prostora imamo i novi kamion za selidbe.

Selidbe i transport robe radimo po najpovoljnijim cenama u gradu. Radimo i pakovanje nameštaja i tehnike streč puc folijama najboljeg kvaliteta.

Sav materijal za pakovanje donosimo na Vašu adresu po nabavnim cenama bez obzira da li ste se odlučili za selidbu preko naše agencije za selidbe.

Demontažu-montažu nameštaja za vas rade obučeni profesionalni montažeri sa višegodišnjim iskustvom. Radimo montaže nameštaja za mnoge beogradske salone nameštaja. 

Radimo transport robe na teritoriji cele srbije pa zakazivanjem selidbe i transporta robe 10+ dana unapred ostvarujete 20% popusta na kompletnu uslugu.

Profesionalan pristup poslu, veliko iskustvo, nova vozila, ugovori sa salonima, ljubazni radnici izdvajaju nas od konkurencije. Sve selidbe su individualne pa je za cene selidbe najbolje pozvati naše brojeve telefona kako bi ste dobili besplatnu i neobavezujuću ponudu.

Naš kombi prevoz kao i kamion za selidbe dostupni su vam sa ili bez radnika 365 dana u godini za selidbe Beograd kao i za međugradske selidbe.

Kada su Vam potrebne jeftine selidbe Beograd na pravom ste mestu jer pružamo i tu vrstu usluge. Jednim pozivom na vašu adresu poslaćemo kombi ili kamion sa vozačem koji će vam pružiti sve informacije kojim redom i na koji način da pakujete svoje stvari i pokućstvo u teretnom vozilu. Tada je cena selidbe najmanja jer plaćate samo kombi prevoz ili kamion za selidbe. Ukoliko vam je skroman budzet za selidbe i transport ili ukoliko jednostavno želite da uđmštedite novac kompletnu selidbu možete da odradite sa vašim prijateljima ili ukućanima ali mi to ne preporučujemo jer neretko dolazi do oštećenja nameštaja, tehnike, pokućstva, zidova, sobnih i ulaznih vrata a nisu retke ni povrede jer ovaj posao zahteva obučene profesionalne radnike za selidbe.

Za koju god vrstu selidbe da se odlučite bilo da je u pitanju samo naš transport kombi vozilima ili kamionom ili kompletna selidba stana ili firme stojimo vam na raspolaganju. Sve što Vas zanima vezano za selidbe i transport rado ćemo vam objasniti bez obaveze da angažujete našu firmu za selidbe.

 




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak