Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Transport peleta za grejanje tokom zime

Transport peleta za grejanje tokom zime


Transport peleta za grejanje je sezonski posao koji se obavlja zimi. Svedoci smo klimatskih promena leta su duga i vrela a zime kratke ali sve hladnije. Razna poskupljenja struje i energenata rezultirala su da sve veći broj ljudi konvencionalna goriva i ta peći zamene sa pećima na bio gorivo ili drveni pelet. Pelet se pakuje u pvc džakovima od 15kg. Za razliku od čvrstih goriva drveta ili uglja ostavlja iza sebe manje pepela i nema prljave ugljene prašine. Obično se pakuje na stovarištimo na europaletama težine 1.1 tone. Postoji više proizvođača peleta na našem tržištu i cena mu varira od 200-230€ za tonu.

Transport peleta u Beogradu

Transport peleta sa stovarišta u Beogradu

Stovarišta peleta za grejanje u Beogradu ima na više lokacija i dobro su snadbevena svim vrstama peleta. Naša prevoznička firma uspešno se bavi prevozom peleta. Kombijem Fiat Ducato poslednje generacije prevozimo do 2 palete peleta ili 2.2 tone. Pored samog transporta mi radimo sa našim ljubaznim i vrednim radnicima i istovar peleta na adrese kupaca po vrlo povoljnim cenama. Radimo svakoga dana sedam dana u nedelji od 00-24h. Pelet prevozimo po jedinstvenoj ceni na teritoriji celog Beograda kako u srogom cenru grada tako i na periferiji.

Koliko je potrebno za istovar peleta

U nivou prizemlja 2 tone peleta istovaramo za 30 minuta na željenu poziciju kupca. Ponekad se peći na pelet koriste za grejanje i u stambenim zgradama na višim spratovima pa pelet iznosimo do stanova sa ili bez upotrebe lifta u zavisnosti od spratnosti same zgrade. Mi radimo i prevoz i prenos i samih peći na pelet. Takva jedna peć teži 260kg i fabrički se pakuje na paletu sa drvenim ramom oko same peći. Peći na pelet nosimo ručno uz pomoć trakastih gurtni.

Za sve informacije vezane za transport peleta ili peći na pelet možete nas pozvati putem broja telefona: 066/6-111-444 i 064/281-90-25 ili se informisati na sajtu: www.selidbeitransport.rs

Istovar peleta
Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak