Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Transport ugostiteljskim objektima - dostava pića

Transport ugostiteljskim objektima - dostava pića


Transport ugostiteljskim objektima takođe spada u usluge selidbe i transporta. Tek radeći distribuciju pića za Carlsberg Srbija uvideo sam koliko zapravo ugostiteljskih objekata svih struktura i namena postoji u Beogradu. Naime, pored raznih kulturno istorijskih znamenitosti i arhitekture naš glavni grad svojim stanovnicima kao i turistima ima da ponudi još puno toga. Poznati smo po noćnim klubovima, splavovima restoranima sa domaćom i internacionalnom kuhinjom, diskotekama kao i kafićima od kojih neki kao Triangl rade non stop.  Za mnoge od tih lokala radili smo dostavu pića. Pojedini lokali najčešće su trebovali piće u staklenim ambalažama. Kod drugih bolje prodavalo točeno pivo iz burića pod pritiskom, pa smo im to i dopremali.

Radili smo uz taj posao distribucije i selidbe ugostiteljskih objekata, kafića i splavova na Savi i Dunavu. Ponekad su se ti splavovi nalazili u zonama gde je zabranjen saobraćaj pa smo kolicima za prevoz pića prenosili gajbe i po nekoliko stotina metara od teretnog vozila.

transport ugostiteljskim objektima - piće

Transport ugostiteljskim objektima čak i u nepristupačnim delovima grada

Grad Beograd infrastrukturno nije prilagodjen dostavi bilo koje vrste robe. Zato se neretko dešavalo da se zarad istovara popnemo na trotoar ili se zaustavimo u saobraćajnoj traci trudeći se da posao uradimo u najkraćem vremenskom roku. Na nekim splavovima je, zbog stepeništa i lošijeg prilaza, istovar odnosno dostava pića i inventara moguća jedino ručno. Lepota naših reka u letnjem periodu do kasnih večernjih sati privlači veliki broj ljudi koji vrele letnje dane i noći rado provode na splavovima. Prevoz se u letnjem periodu radi u najranijim jutarnjim satima kako mi prevoznici volimo da kažemo: "dok grad spava".  Tada je intenzitet saobraćaja sveden na minimum.

Za razliku od dostave robe i pića, selidba je malo složeniji zadatak. Pre selidbe nekog ugostiteljskog objekta bitno je dan ranije demontirati stolove, šankove, spakovati inventar čaše i flaše u gajbe i kutije. Obavezno treba na vreme isključiti i isprazniti frižidere i rashladne vitrine, da se led ne bi topio usput. Selidbe i transport robe ugostiteljskim objektima radili smo u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Subotici, itd. Dovozili smo flaširano vino iz privatnih vinarija u Vršcu i Topoli. Prevozili smo za ketering agencije razni inventar, stolove, stolice, pribor, čaše i stoljnjake za razne manifestacije.

Transport ugostiteljskim objektima radimo non stop radnim danima i vikendom. Sve informacije i besplatne procene cena transporta možete dobiti putem brojeva telefona 066/6-111-444  i 064/281-90-25 ili na sajtu www.selidbeitransport.rs.




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak