Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Selidbe salona lepote širom Beograda - Srbije

Selidbe salona lepote širom Beograda - Srbije


Selidbe salona lepote radili smo u okviru Beograda kao i iz Beograda u druge gradove. U Novi Sad, Čačak i Niš selili smo kozmetičke i frizerske salone ali i salone za masažu.

Selidbe salona lepote zahtevaju posebnu pripremu

Frizerski saloni osim nameštaja imaju i šamponjere koje su vodovodnim cevima spojene na toplu i hladnu vodu. Zbog toga je pre selidbe potrebno da ih vodoinstalater demontira i zatvori vodu na glavnom ventilu u lokalu. Na taj način smo sigurni da neće doći do neželjenog izlivanja vode. Mi za naše klijente prilikom selidbi frizerskih salona obezbedjujemo vodoinstalatera kao i materijal za pakovanje celokupnog salonskog inventara.

Kozmetički i saloni za epilaciju takođe spadaju u salone lepote. Za njih je karakteristično da poseduju solarijume, medicinske lasere i aparate od kojih pojedini koštaju i više desetina hiljada evra. Zbog toga je za njihovu selidbu ili transport jako bitno profesionalno pakovanje, sam način nošenja i vrsta transportnog vozila. Mi te skupe aparate pakujemo folijama, kartonima, sunđerima i raznim drugim materijalima za pakovanje. U transportnom vozilu tako upakovane aparate vezujemo trakastim gurtnama i španujemo ih zatezačima kako se tokom transporta zbog osetljivih tehnologija ne bi pomerali.

Selidbe salona lepote - salon za epilaciju

Kada se rade selidbe salona lepote često imamo priliku da prenosimo kabaste masažne stolove, vertikalne ili horizontalne solarijume koji spadaju u teške terete i za njihovu selidbu potrebno je najmanje četiri profesionalna radnika. Odgovorno i u najkraćem mogućem vremenskom roku selimo Vaše salone lepote ako je potrebno i noću nakon završetka Vašeg radnog vremena da bi saloni već narednog dana nesmetano radili.

Selidbe radimo kako na teritoriji Beograda tako i u drugim gradovima širom Srbije. Osim selidbe salona lepote, takođe radimo i transport robe i teških tereta, ali i selidbe stanova, kuća, lokala, poslovnih prostora... Mi smo dostupni za naše klijente sedam dana u nedelji od 00-24h. Pozovite da se Vaša selidba sa našim ljubaznim profesionalnim radnicima završi osmehom.

Vaš prevoznik Marko Janković




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak