Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Popust na selidbe | Selidbe akcijske cene | kombi prevoz cene | Najpovoljnije cene za selidbe

Popust na selidbe | Selidbe akcijske cene | kombi prevoz cene | Najpovoljnije cene za selidbe


Bilo da su vam potrebne selidbe ili transport robe za vas smo spremili akcijske cene selidbi. Već 15 godina na tržištu borimo se za svoje klijente kvalitetnom uslugom po pristupačnim cenama. Svake godine beležimo rast novih klijenata koji su nam pravi pokazatelj garancije kvaliteta.

Da se predstavimo:

Mi smo firma za selidbe iz Beograda koja se kvalitetom usluga i stalnim usavršavanjem kao i kupovinom najmodernijih kombi vozila i kamiona za selidbe bori sa konkurentnim firmama za selidbe. Nama je svaki klijent podjednako bitan bez obzira da li prevozimo jedan komad nameštaja ili bele tehnike ili radimo kompletne selidbe firmi ili selidbe stanova.

Imamo stalne akcije i popuste za studentske selidbe. Studenti su naši redovni klijenti i kao takvi sa skromnim budzetom kod nas imaju privilegovane cene jer oni predstavljaju budućnost napredne srpske inteligencije. 

Postoje i takozvane jeftine selidbe gde Vam naša firma obezbeđuje kombi ili kamion za selidbe sa vozačem bez radnika za selidbe i u tom slučaju sve poslove utovara-istovara stvari radite sami uz pomoć porodice ili prijatelja i tada je cena selidbe minimalna plaćate samo cenu prevoza.

Ukoliko se odlučite za kompletnu selidbu stana mi vam stojimo na raspolaganju svakog dana od 08-23h i vikendom. Za vas ćemo uraditi sve od pakovanja, demontaže-montaže, prevoza, prenosa vašeg nameštaja, tehnike i pokućstva a cenu selidbe prilagodili smo standardu naših sugrađana. 

Svakog meseca imamo neke akcijske cene pa tako od ove godine ne naplaćujemo materijal za pakovanje nameštaja. Streč folije za zaštitu nameštaja od oštećenja ili prljanja prilikom transporta kod nas su besplatne i to ukoliko se koristi kombi za selidbe ide jedna rolna od 5kg gratis a za selidbe kamionom gratis su dve rolne streč folije.

Imamo sem najpovoljnije cene selidbi i popust od 20% na zakazivanje poslova deset i više dana unapred. Zakažite vaše selidbe i transport robe na vreme kako bi ostvarili sve pogodnosti. Mi ćemo kvalitetnom uslugom opravdati svaki dinar koji ste potrošili. 

Od juna do decembra važe popusti za međugradske selidbe u iznosu od 10%. U tom vremenskom periodu obično se prevoze stvari iz Beograda u vikendice i apartmane na Zlatiboru, Kopaoniku, Goču, Tari i svim ostalim mestima i turističkim centrima. Kod nas dobijate jedinstvenu i konačnu cenu prilikom besplatne procene cene selidbe. Nakon dogovora i zakazivanja datuma i vremena početka radova nema promene cene selidbe bez obzira da li se iznenada pokvario lift u zgradi, ili je poskupela cena putarine ili se iz nekog razloga menjaju datum i vreme početka radova.

Najpovoljnije cene selidbi.

Garancija kvaliteta izvršenih usluga.

Brzi, tačni, pouzdani.

365 dana u godini dostupni.

Spremni na svaki dogovor.

 

 

 




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak