Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Kamion za selidbe

Kamion za selidbe


Ukoliko živite u kući van grada ili ste sa porodicom u stanu u centru grada ili imate potrebu za selidbom ili renovirate stan pa biste odvezli na otpad deo starog nameštaja i tehnike biće vam potreban kamion za selidbe.

U skladu sa količinom stvari koju treba da prevezete bira se i veličina teretnog vozila odnosno kamiona za selidbe. Kamioni mogu biti do 3.5 tona ukupne nosivosti ili preko 3.5t. U prvu grupu spadaju laki kamioneti sa tvrdom kutijom ili ceradom čiji je tovarni prostor zapremine do 25m3 a korisna nosivost do 1.5 tona. U drugu grupu spadaju kamioni preko 3.5t koji imaju nosivost i veću od 5t i zapremine tovarnog prostora 40+ m3 ali za koje je nažalost bez posebnih dozvola zabranjeno kretanje kroz centralne gradske zone. 

Laki kamioneti su najzastupljeniji pa ih neretko koriste gotovo sve ozbiljnije agencije za selidbe. Lako se probijaju kroz gradske gužve jer su gabaritno izmedju kombija i kamiona veličinom. Savremeni kamioneti imaju jake motore pa se njima i međugradske selidbe mogu raditi jer se autoputevima kreću brzinama putničkih vozila. Naša firma za selidbe poseduje laki kamion Renault Master zapremine 21m3 poslednje generacije specijalno tapaciran i prilagodjem selidbama i prevozu nameštaja i pokućstva.

Selidbe Ajkula radi za Vas tim profesionalnih radnika sa višegodišnjim iskustvom. Garantujemo kvalitetnu uslugu po najpovoljnijim cenama. Radimo selidbe Beograd,Srbija 365 dana u godini od 08-23h.

Naš kamion za selidbe opremljen je svim potrebnim alatima,priborima i materijalima za pakovanje prilikom selidbi. 

Cena selidbe kamionom zavisi od više faktora:

1. Veličine kamiona za selidbe

2. Količine stvari i pokućstva

3. Broja potrebnih radnika za selidbe

4. Količine materijala za pakovanje

5. Spratnosti 

Naš kamion za selidbe možete zakazati sa ili bez radnika za selidbe. Ukoliko se odlučite za takozvane jeftine selidbe utovar i istovar stvari i pokućstva uradićete sami ili uz pomoć rodjaka, kolega, prijatelja i to je najpovoljniji vid selidbe. Ako ipak zelite selidbu ključ u ruke naši ljubazni radnici uradiće kompletan posao selidbe za Vas pazeći na vaše stvari prilikom prenosa i prevoza na novu adresu. 

Ukoliko vam je sem kamiona za selidbe potreban samo savet ili procena cene selidbe pozovite nas jer u našoj firmi za selidbe procena i saveti su besplatni.




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak