Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Kombi za selidbe

Kombi za selidbe


Selidbe u glavnom gradu većina prevozničkih firmi radi kombi vozilima. Naša firma za selidbe poseduje najmodernija vozila za kombi prevoz robe. Više novih vozila marke Fiat profesional poslednje generacije opremljena svom opremom, alatima, priborima i materijalima za pakovanje vaših stvari i pokućstva.

Firma za selidbe Ajkula na teritoriji Beograda posluje više od 15 godina. Svakodnevnim radom na poslovima selidbi i transporta robe usavršili smo se tako da smo u Beogradu postavili standarde kako se ovaj zahtevan i nimalo lak posao zaista radi.

Posedujemo kombi vozila sa najvećim tovarnim prostorom do 17m3. Naša vozila su nova, redovno održavana, čista i uvek spremna za svaki posao koji nam zadate. 

Radimo svakog dana od 08-23h i vikendom u vreme verskih i državnih praznika. Zbog velikog obima posla potrebno je zakazivati transporte par dana unapred a za zakazivanje 7+ dana unapred odobravamo 10% popusta.

Kombi prevoz ili kombi za selidbe možete zakazati pozivom naših brojeva telefona:

066/6-111-444 

064/281-90-25

Vaša najčešća pitanja su da li može kombi da dodje na adresu odmah i koliko košta transport robe ili selidba.

Mi posedujemo tri kombija i kamion tako da u većini slučajeva možemo da dodjemo na vašu adresu u roku od sat vremena bez obzira u kom delu grada živite ili radite.

Cena transporta kombijem bez radnika za utovar - istovar u zavisnosti od dela grada i vremena zadržavanja je 3.000rsd isto važi i kada se selite stim što računamo do tri sata zadržavanja(utovar-prevoz-istovar) nakon tri sata računamo 1000rsd svaki započeti sat. Cena transporta ili selidbe sa radnicima je 6-8.000 rsd. po turi. Sve vaše prevoze možete platiti gotovinom ili preko računa firme.

Osim na teritoriji Beograda transport robe i selidbe radimo i na teritoriji cele Srbije sa garancijom kvaliteta izvršenih usluga.

Potražite nas na googl-u Selidbe Ajkula će vam u najkraćem roku dati besplatnu procenu selidbe. Pozovite da se dogovorimo na obostrano zadovoljstvo.

Vaš prevoznik: Marko Janković




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak