Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Selidbe i pakovanje

Selidbe i pakovanje


Verovatno Vas kao i većinu ljudi kada se ukaže potreba za selidbom zaboli glava već pri samoj pomisli. Nekada u prošlosti morali ste za ovakav zahtevan posao da zamolite rodjake prijatelje ili kolege sa posla da vam pomognu. Postavljali ste sebi stotine pitanja kako se spakovati,gde pronaći ambalažu koga sve pitati itd.

Danas u modernoj Srbiji postojimo mi odnosno agencija za selidbe Ajkula koja će za vas ceo taj posao uraditi u nekoliko koraka bez stresa i nervoze a ipak po najpovoljnijim cenama na tržištu. 
Da krenemo od početka jednim pozivom od nas dobijate sve potrebne informacije kao i besplatnu neobavezujuću ponudu sa konkretnom i konačnom cenom bez bilo kakvih promena na dan selidbe. 
Za vas uradićemo gotovo sve od demontaže nameštaja:

kuhinjskih elemenata.

američkih ili standardnih plakara.

kupatilskog nameštaja.

rasvete.

Najbitnija stavka kod preseljenja je pakovanje. Selidbe i pakovanje vašeg nameštaja i pokućstva za vas će odraditi naši radnici najkvalitetnijim materijalima za pakovanje. Mi koristimo streč i puc folije,kartonske kutije,talas i pak papir a imamo i kutije sa IK vešalicama za garderobu. 
Za osetljive,lakirane,prefmete od stakla i visoke vrednosti koristimo i sundjer u rolnama kao i transportnu ćebad. Vozila kojima radimo selidbe su nova,čista i specijalno obložena za ovakav vid transporta. 
Pakovanje vaših stvari za vas rade ljubazni profesionalni radnici sa višegodišnjim iskustvom. 
Mi prevozimo sve od jednog komada nameštaja ili bele tehnike do kompletnih stambeno poslovnih objekata. 
Možete nas pratiti u realnom vremenu na društvenim mrežama.




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak